A slăbit radical, dar nu se opreşte aici! Ce regim a ţinut Anamaria Prodan pentru a da jos peste 15 kilograme în timp record

 
+2 click pentru
galerie

Anamaria Prodan a intrat astăzi, în direct la emisiunea "Răi da' buni", de la Antena Stars, unde a făcut mai multe dezvăluiri incendiare. Vedeta a vorbit atât despre botezul Andreei Tonciu, cât şi despre activităţile ei din ultima perioadă.

Mai mult, Anamaria a vorbit sincer şi despre felul în care a slăbit şi a explicat pas cu pas ce mănâncă pentru a-şi menţine silueta.
 
"Naşa îşi caută deja următoarea pereche de fini. Îmi caut rochie. Mi-am deschis canalul meu de Youtube şi pe care o să redeschid reality-ul "Prodanca şi Reghe".

Am slăbit. Mănânc salată de castraveți și îmi place foarte tare. Seară nu mănânc nimic, e greu la 40 de ani. O data la 2 săptămâni mănânc o prăjitură și beau doar apa, fără carbogazoase. Pâinea nu îmi place, nu mâncăm. Nu mi-am schimbat stilul de viață, dar vreau să ajung la greutatea pe care o visez. O să îmi permit, de sărbători, să mănânc slănină și kaizer. Îmi place să mănânc, o fac rar, dar când o fac, o fac bine!

Toată lumea ştie că îmi mai doresc încă o fetiţă", a mărturisit Anamaria Prodan, la Antena Stars.

Urmăriţi materialul video de mai sus!

Foto: Facebook

M.T.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews