Alex Velea a făcut un anunţ neaşteptat! Pleacă din ţară cu Antonia în această seară

 
+2 click pentru
galerie

Alex Velea este pregătit să schimbe peisajul şi a făcut un anunţ neaşteptat în această seară. Cântăreţul are de gând să plece din ţară alături de Antonia, chiar astăzi.

Cei doi îndrostiţi au foat chemați la deschiderea unei televiziuni în Canada, unde au fost ceruți special de publicul de acolo. Alex Velea a spus această informaţie, chiar în cadrul emisiunii "Răi da' buni", de la Antena Stars.
 
"O să mergem o săptămâna în Canada, suntem invitați la lansarea unei televiziuni, eveniment pe care îl vom promova acolo. Mergem cu echipele noastre. Ne vom îmbrăca mai gros, ne punem frunze de arțar pe spate. Trebuie să onoram cererile, pentru public... așa ne câștigăm existența. Dominic vine cu noi în bagajul de mână. Nu, nu îl luăm. E prea mic că să zboare atâtea ore. Antonia, te iubesc", a mărturisit Alex Velea, la emisiunea "Răi da' buni", de la Antena Stars.

Aflaţi mai multe detalii urmărind materialul video de mai sus!

Foto: Facebook

M.T.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate