Are 104 de ani şi este erou de război! A fost condamnat la moarte şi salvat de o femeie. Povestea lui este fabuloasă

 
+2 click pentru
galerie

Are peste 100 de ani şi este unul dintre României. Nea Gheorghe este veteran de război, iar vârsta îl transformă într-un adevărat manual de istorie şi de viaţă. A servit ţara şi a salvat multe vieţi  în ciuda terorii la care a fost supus.

Prizonierul din Tâncăbeşti a intrat în direct astăzi, la emisiunea "Răi da' buni", de la Antena Stars, alături de una din fiicele lui în vârstă de 75 de ani şi spus câte ceva despre povestea lui de viaţă. Bărbatul are 7 copii, 23 de nepoţi şi 30 de strănepoţi, iar majoritatea sunt în viaţă.

"Tatăl meu a ajuns la 104 a mâncat bine, trebuie să nu mâncaţi carne, şi doar legume şi fructe. Tata a fost condamnat la moarte în război, dar a fost salvat de o rusoaică," a spus fiica lui Gheorghe.

"Am făcut pe doctor, în fiecare săptămână fac piaţa. Cum te potriveşti, aşa trăieşti. Nu stăteam în crâşmă să beau 24 de ore. Beau vin în fiecare dimineaţă, şi capucino cu lapte. Nu am fumat niciodată, dădeam afară din casă fumătorii," a spus domnul Gheorghe, la Antena Stars.

Aflaţi mai multe detalii despre povestea fabuloasă a domnului Gheorghe, urmărind materialul video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews