Au ieşit la iveală noi detalii cutremurătoare despre iubitul Nicoletei Nucă! Fosta lui parteneră a dat totul pe faţă: "Mi-a spus că nu regretă că m-a bătut!"

 
+3 click pentru
galerie

A ieşit la iveală adevărul despre Darius, iubitul Nicoletei Nucă. Oare celebra artistă este în pericol? Elena, fosta iubită a lui Darius a vorbit deschis despre cea mai neagră perioadă din viaţa ei.

Invitătă, astăzi, în cadrul emisiunii "Răi da' buni", de la Antena Stars, Elena a dat noi detalii despre coşmarul prin care a trecut.

"Primele 8 luni de zile au fost ca un vis. Relaţia a început în octombrie 2012 şi s-a sfârşit la sfârşitul anului 2014. Niciun caz nu am venit la televizor să-mi fac imagine, eu am un proiect al meu şi eu cânt.

M-a lovit chiar de ziua mea, pentru că i-am reproşat că nu stă lângă mine. Şi de atunci au fost mult episoade de violenţă. (...) A spus de faţă cu mama lui că nu regretă că m-a bătut, că nu regretă că m-a bătut. Nu vreau ca Nicoleta Nucă să aibă de suferit în urma relaţie cu Darius," a povestit Elena, la emisiunea "Răi da' buni", de la Antena Stars.

Urmăriţi declaraţiile ei cutremurătoare în materialele video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate