Au ieşit la iveală noi detalii cutremurătoare despre iubitul Nicoletei Nucă! Fosta lui parteneră a dat totul pe faţă: "Mi-a spus că nu regretă că m-a bătut!"

+3 click pentru
galerie

A ieşit la iveală adevărul despre Darius, iubitul Nicoletei Nucă. Oare celebra artistă este în pericol? Elena, fosta iubită a lui Darius a vorbit deschis despre cea mai neagră perioadă din viaţa ei.

Invitătă, astăzi, în cadrul emisiunii "Răi da' buni", de la Antena Stars, Elena a dat noi detalii despre coşmarul prin care a trecut.

"Primele 8 luni de zile au fost ca un vis. Relaţia a început în octombrie 2012 şi s-a sfârşit la sfârşitul anului 2014. Niciun caz nu am venit la televizor să-mi fac imagine, eu am un proiect al meu şi eu cânt.

M-a lovit chiar de ziua mea, pentru că i-am reproşat că nu stă lângă mine. Şi de atunci au fost mult episoade de violenţă. (...) A spus de faţă cu mama lui că nu regretă că m-a bătut, că nu regretă că m-a bătut. Nu vreau ca Nicoleta Nucă să aibă de suferit în urma relaţie cu Darius," a povestit Elena, la emisiunea "Răi da' buni", de la Antena Stars.

Urmăriţi declaraţiile ei cutremurătoare în materialele video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

SpyNews