Au trecut mai bine de doi ani de când a fost agresată de fostul ei impresar! Alexandra Stan, lecţie de viaţă pentru femei: "Ar trebui să ştie că legea le protejează!"

+2 click pentru
galerie

Alexandra Stan trăieşte o viaţă nouă de când are un nou iubit şi este pe zi ce trece parcă mai fericită. În trecut, însă a trăit momente de coşmar după ce a fost agresată fizic şi verbal de către fostul ei impresar, Marcel Prodan.

Artista are încă procese cu Prodan şi îşi doreşte să îl vadă după gratii. Invitată, astăzi, în platoul emisiunii "Răi da' buni", de la Antena Stars, Alexandra Stan a vorbit despre această experienţă nefericită şi spus ce lecţie ar trebui să înveţe toate femeile de pe urma acestui incident.

"Sunt fericită că pot să fac ceea ce îmi doresc, că pot să cânt, am terminat albumul plus că iubesc şi sunt iubită. Iubitul îmi ţine geanta, este un cavaler.

Fostul meu impresar a fost judecat penal, nu a primit doar o amendă penală. Femeile din România ar trebuie să ştie că pot cere ordinul de protecţie, pe care eu l-am folosit acum 2 ani. Din toată această întâmplare femeile ar trebui să ştie că legea le protejează şi pot apela oricând la ea," a spus Alexandra Stan, la Antena Stars.

Aflaţi mai multe detalii urmărind materialul video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

SpyNews