Camelia Mitoşeru, enervată de atitudinea Iuliei de la "Abracadabra": "Nu mai trăi în trecut!"

 
+3 click pentru
galerie

A fost dată afară din casă şi aruncată în stradă împreună cu mama ei şi micuţa Lia de doar 8 luni. "Pitica" de la Abracadabra a făcut acuzaţii grave şi Iulia vrea să îşi facă dreptate cu orice preţ.

Cea care a fost cândva idolul copilăriei noastre este nevoită să ajungă acum pe mâna procurorilor. "Pitica" de la Abracadabra îl dă în judecată pe proprietarul imobilului în care a locuit.

Astăzi a fost invitată, din nou în platoul emisiunii "Răi da' buni", de la Antena Stars, alături de Camelia Mitoşeru şi avocatul Ionaşcu.

"Draga mea, şi eu am fost o mamă singură şi l-am crescut pe Mihai singură. Nu e nicio problemă. Nu mai trăi în trecut. Şi eu am fost actriţa Camelia Mitoşeru, cap de afiş, dar acum nu mai ştie nimeni nimic. Deci trebuie să îţi trăieşti viaţa pentru ce esti şi pentru ce vei fi. Eşti o femeie puternică," a spus Camelia Mitoşeru.

"Eu nu caut faimă, cu aceste subiecte. Vreau doar să se facă dreptate. Mama mea a fost bătută 21 ani, şi vreau să se termine coşmarul ăsta. Ea are leziuni pe ficat din cauza bătăilor," a spus Iulia Stănescu, de la "Abracabra".

Aflaţi mai multe detalii în materialul video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews