Cristi din Banat s-a săturat de comentariile răutăcioase: "Nu pot să mai suport!" Artistul a trăit un incident cumplit

 
+2 click pentru
galerie

Cristi din Banat este unul dintre cei mai controversaţi artişti de la noi. De-a lungul timpului, cântăreţul a avut parte de multe comentarii răutacioase la adresa orientării sale sexuale.

Cristi din Banat a intrat, astăzi, în direct, la emisiunea "Răi da' buni", de la Antena Stars, şi a povestit în detaliu despre o experienţă neplăcută de care a avut parte recent.

"Toată presa şi-a bătut joc de mine. Nu oamenii au râs, ci presa. Am zis că nu se mai poate. M-a jignit o prezentatoare, m-a făcut penibil s-a luat de mama. Dar nu mai pot, am vorbit cu un avocat şi o să vin în România şi voi lua măsuri. Nu pot să mai suport! Toate până la mama," a spus Cristi din Banat, la emisiunea "Răi da' buni", de la Antena Stars.

Aflaţi toate detaliile urmărind materialele video de mai sus!

Foto: Facebook

M.T.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate