Dragoş Dolănescu, adevărul despre paternitatea fiului secret al tatălui său: "Sunt nişte oameni care construiesc poveşti pentru a apărea la televizor"

 
+3 click pentru
galerie

Scandalul dintre Ionuţ şi Dragoş Dolănescu atinge cote alarmante de când a apărut un al treilea fiu secret, pe nume Ionuţ Petrescu. Fiecare dintre cei doi fraţi care poartă numele tatălui lor are ore opinii diferite despre acest fiu, care este al menajerei din casa în care locuit marele artist.

Dragoş Dolănescu a intrat astăzi, în direct în cadrul emisiunii "Răi da' buni", de la Antena Stars, unde a făcut mai multe dezvăluiri pe marginea acestui subiect.

"Doamna Flori lucra de când era tânără la noi în casă, tata o plătea, dar de aici până la a se construi o întreagă poveste, e altceva. Ea a venit la un moment dat la televizor şi a spus că Ionuţ nu este băiatul lui Ion Dolănescu, ba chiar a spus cine este tatăl lui.

Eu cred că sunt nişte oameni care construiesc aceste poveşti doar de dragul de a apărea la televizor. Ionuţ Dolănescu a spus că preferă să fie frate cu Ionuţ Petrescu, decât cu Dragoş Dolănescu.

Declaraţiile lui Ionuţ Petrescu sunt o urmărire logică, a ceea ce a spus el întotdeauna, despre de Ionuţ Dolănescu. Dar chestia cu paternitatea este exclusă, el nu are nimic de a face cu mine. Dacă ei vor să facă testul ADN, eu nu am nimic de comentat.

Eu cu Ionuţ Dolescu suntem doup persoane total diferite, eu îl respect ca şi artist, cât şi ca om," a spus Dragoş Dolănescu, la Antena Stars.

Aflaţi toate detaliile despre acest subiect şi urmăriţi declaraţiile lui Ionuţ Petrescu şi ale lui Dragoş Dolănescu în materialele video de mai sus!

Foto: arhivă

M.T.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate