Gabriela Cristea şi Tavi Clonda au intrat în febra pregătirilor pentru cununia religioasă: "Ea va avea două ţinute"

 
+2 click pentru
galerie

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc, iar de când şi-au spus "DA", în faţa ofiţerului de stare civilă viaţa vor a devenit parcă şi mai frumoasă.

În prezent, cei doi se pregătesc de nunta cea mare pe care plănuiesc să o organize anul acesta. Deja au început pregătirile pentru marele eveniment, iar Paula Crăciunescu, mama adoptivă a Gabrielei Cristea a dat câteva detalii despre cum va fi organizată nunta celor doi."Fericirea lor este reală, nu este doar în poze. Vreau să spun că sâmbătă erau aşa de fericiţi amândoi pentru că au năşit un băieţel. Aşteaptă şi un copil al lor. Sperăm ca Dumnezeu să le dea şi lor în copil. Acum Gabriela nu este însărcinată, dar va anunţa când se va întâmpla. Ei plănuiesc să-şi facă nuntă anul ăsta, dar momentan ei sunt ocupaţi cu casa.

Părinţii lui Tavi o iubesc foarte mult pe Gabriela. Ea plănuieşte să aibă două ţinute la nuntă şi va avea o rochie de prinţesă. (...) Ei acum sunt copilăresc, se joacă, sunt ca doi adolescenţi. Când au fost la munte s-au tăvălit în zăpadă. Se iubesc foarte mult, îşi vorbesc foarte frumos, el îi spune ei "prinţeso", ea "iubire", sunt foarte frumoşi. Şi eu mi-am făcut deja rochia pentru nuntă,"
a spus Paula Crăciunescu, la emisiunea "Răi da' buni", de la Antena Stars.

Află mai multe detalii despre nunta celor doi îndrăgostiţi urmărind materialul video de mai sus!

Foto: Facebook, Captură Antena Stars

M.T.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate