Interlopul care o ameninţa pe Simona Traşcă s-a liniştit, dar ameninţă din nou! "Veţi vedea ce urmează"

 
+2 click pentru
galerie

Simona Traşcă are parte de clipe de coşmar de când un aşa-zis interlop a început să o terorizeze în mediul virtual. Astăzi, în emisiunea "Răi da' buni", Uţu, cel care se afla în faţa celuilalt monitor, a intrat în direct şi a avut prima sa conversaţie cu Simona.

Uţu, cel care ar fi ameninţat-o pe Simona Traşcă şi pe iubitul său a făcut declaraţii revoltătoare în direct. După un moment foarte tensionat în care Mihai Morar a fost nevoit să-i taie microfonul Simonei, Uţu a recunoscut care este motivul pentru care o hărţuieşte pe blondă şi pe iubitul ei pe internet.


"Ai grijă ce vorbeşti! Am prieteni care te-au ars pentru 2000 de euro, vrei să-ţi aduc martori? Susţin tot ce spun. Sunt un domn. Uţu sunt mai mulţi oameni în ţara asta. Nu o cunosc personal. Am prieteni comuni care mi-au spus mai multe despre ea. Nu eu personal am postat conversaţia de pe Facebook. Văd conversaţia şi o recunosc fiind a mea. Eu doar mi-am dat cu părerea, nu am ameninţat-o sau ceva. Nu i-am spus că o omor. Nu-mi place noul ei iubit, e un puştan şi nu-mi place de el. Mie-mi place de Simona Traşcă. Fac asta din gelozie, în ghilimele. N-am ajuns momentan la ea, dar dacă vreau mi se pare uşor. Iubitul ei mi se pare un copil de 20 de ani care nu are faţă de ea. Ea stă pe interes cu acest băiat. Dacă ăla stă cu ea, eu ar trebui să fiu cu Angelina Jolie, sau cu cine?", a explicat Uţu.

Simona nu s-a putut abţine şi, după ce a putut folosi microfonul, nu a rezistat şi a izbucnit.

"Sunt şocată că acest om există. Eu am crezut că e un cont fals, că e vreun fost de-al meu. Iubitul meu este singurul de până acum care chiar mă face fericită. Sunt fericită de şase luni de zile în sfârşit. Este singurul bărbat care simt eu că merită şi este răspunsul rugăciunilor mele de ani de zile. Noi ne înţelegem perfect în ciuda diferenţelor de vârstă. Copilul meu ţine foarte mult la el, se înţeleg foarte bine, este singurul pe care l-a acceptat în viaţa mea... Eu toată viaţa mea am fost sinceră, cu iubirea şi nu materialistă. Dacă eram aşa aveam palate până acum. Toată lumea ştie, Simona Traşcă a alergat după dragoste şi acum e fericită", a mărturisit vedeta.

A.C.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews