Irinel Columbeanu, prima apariţie cu alături de fiica lui într-un platou de televiziune: "La 9 ani, îl studiază pe Shakespeare!"

 
+3 click pentru
galerie

Irinel Columbeanu este un tătic foarte mândru şi şi-a adus pentru prima dată fiica într-un platou de televiziune. Omul de afaceri a fost invitat, astăzi, în cadrul emisiunii "Răi da' buni", de la Antena Stars, unde nu a venit singur.

Irinel Columbeanu a venit însoţit de copilul său în vârstă de numai nouă ani, pe care îl are din căsătoria cu Monica Gabor. Mihai Morar a rămas profund impresionat de talentele fetiţei.

"Pentru mine este Ziua Femeilor, şi iar eu sunt înjurat de femei. Irina are două bone care au grijă de ea, ele fac prin rotaţie. Irinei i-am pregătit posibilitatea de a vă arăta ultima ei pasiune. Mai are un hobby mai nou, dar o las pe ea să vă spună mai multe," a spus Irinel Columbeanu, la emisiunea "Răi da' buni", de la Antena Stars.

"Nu am mai sărbătorit niciodată chiar aşa 8 martie. Mă mai joc cu jocurii, am păpuşi. Mai fac actorie, acum îl studiez pe Shakespear, am nouă ani," a spus şi Irina.

Aflaţi mai multe detalii urmărind materialele video de mai sus!

Foto: Capturi Antena Stars

M.T.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews