Iulia de la Abracadabra, bătută și data afară din casă de proprietar: "A intrat peste mine noaptea, m-a luat de păr! Sunt vânătă și zgâriată"

 
+3 click pentru
galerie

Problemele Iuliei Stănescu, "Pitica" de la Abracadabra, nu se mai termină. Tânăra trece prin momente cumplite după ce proprietarul apartamentului în care locuia cu chirie a intrat peste ea în casă, în timpul nopţii.

Totul s-a întâmplat duminică la ora 23:00, iar poliţia a somat-o să plece în stradă. Mai mult decât atât, ea a fost bătută şi obligată să părăsească apartamentul, totul din cauza banilor.

Acum autorităţile vor să-i ia copilul. Fără un acoperiş deasupra capului şi un copil care suferă de o boală cumplită, Iulia strigă după ajutor.

"În noaptea asta o să dorm la un prieten, am stat în ambulanţă ceva timp. A intrat peste mine foarte violent, pe la ora 23:00. Am avut un acord verbal și am înțeles că are voie să se răzgândească oricând, nu știam asta. Sunt vânată și zgâriată, m-a luat de păr. A intrat în casă, a stins lumina de la siguranțe, a oprit gazul, a venit în cameră, mi-a luat câinele de gât că să îl arunce în stradă, a mers spre bucătărie... Era că într-o criză, un scenariu de teroare. Am avut o înțelegere cu el, dar pare că se schimbă din oră în oră cu el. 

Noi nu am avut acte, se pare că asta îi da dreptul să mă bată. A venit ambulanță după acest incident și am refuzat să mă duc la spital de frică să nu între peste copil. Poliția mi-a spus că e vina mea că s-a întâmplat asta pentru că sunt în casă proprietarului. Au zis că poate să facă ce vrea acolo. 2-3 la rând a venit abuziv peste mine pentru că nu am să îi dau 350 de euro pe chirie. Dânsul a văzut cazul meu la tv și a zis că mă ia în gazdă câteva luni. Era nervos din cauza că facturile nu au fost plătite la timp, dar nu am avut bani. 

Puteam să plătesc în rațe sau câte puțin din pensia mamei mele. Nu trebuia să reacționeze așa violent. Sunt speriată. Pentru bani a fost scandalul ăsta", a povestit Iulia Stănescu, la emisiunea "Răi da' buni", de la Antena Stars.

Aflaţi mai multe detalii despre povestea cutremurătoare a Iuliei Stănescu, urmărind materialul video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate