Iulia de la "Abracadabra" cu ochii în lacrimi la TV: "Am plâns cu puţin timp înainte să intru în direct"

 
+2 click pentru
galerie

Povestea teriantă de viaţă a Iuliei de la "Abracadraba" a impresionat o ţară întreagă. După ce a povestit ieri, la emisiunea "Răi da' buni", cum a ajuns să fie o mamă singură, telespectatorii s-au mobilizat, iar acum vor să facă ceva să o ajute.

Invitată, astăzi, la emisiunea "Răi da' buni", de la Antena Stars, Iulia de la "Abracabra" a spus că nu reuşeşte să scape de depresie.

"Nu mă mai simt capabilă să fiu fericită. Nici nu m-am mai uitat în oglindă în ultima perioadă. Aş vrea să găsesc un bărbat care să îmi iubească copilul. Am plâns pe drum, probabil la un cântec. Am plâns cu puţin timp înainte să intru în direct. De mărţişor voi primi în dar evacuarea din casă," a spus Iulia Stănescu, la emisiunea "Răi da' buni", de la Antena Stars.

Aflaţi mai multe detalii urmărind materialul video de mai sus!

Foto: Capturi Antena Stars

M.T.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate