Mărturisirile de necrezut ale menajerei Oanei Zăvoranu! "Dormea cu capul bandajat"

 
+2 click pentru
galerie

Menajera Oanei Zăvoranu a făcut mărturisiri exclusive despre comportamentul vedetei. Aceasta a povestit că aceasta avea diverse atitudini ce ridicau de fiecare dată semne de întrebare.

Livia Ilieş, fosta menajeră a Oanei Zăvoranu a făcut declaraţii exclusive despre comportamentul bizar al Oanei. Mărturisirile sale au fost difuzate în emisiunea "Răi da' buni".

"Oana face spiritism şi ştie să vorbească cu morţii. Se strângeau în jurul unei mese mari din lemn pe care erau foarte multe lumânări. Odată mi-am uitat telefonul şi m-am întors din drum după ce Oana mă dăduse pur şi simplu afară că avea treabă. Când am intrat în casă era întuneric, se vedea doar lumina de la lumânări. Mi s-a făcut frică. Mi-a aruncat telefonul fără să mă lase să intru în casă. Purta o mască pe toată faţa de ziceai că e mumie. Dormea cu capul bandajat. Era ciudată rău. Dispărea din casă deşi eram convinsă că nu a ieşit şi lipsea mult. Târziu am aflat că de fapt mergea în pivniţă şi se închidea acolo cu orele. Nu am ştiut ce să cred până când am încercat să mă uit pe un gemuleţ. Nu am văzut mare lucru că era totul baricadat, dar mi-am dat seama că un spaţiu amenajată. Mi-am dat seama că nimeni nu are acces în camera secretă a Oanei, Dumnezeu ştie ce face acolo. Înainte să intru în casă mă punea să-mi dau pe tălpile pantofilor cu o soluţie dezinfectată, de mă simţeam aiurea, parcă eram murdară şi neîngrijită. Oana avea o obsesie legată de chiloţi, îi purta o singură zi şi apoi mă punea să-i arunc. Nu mă înduram, că erau foarte fini. Pe mulţi i-am luat la mine acasă", a mărturisit femeia.

A.C.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate