Mihai Morar, mesaj emoţionant pentru tatăl său: "Îți dăruiesc acest tablou de familie!"

 
+2 click pentru
galerie

Mihai Morar sărbătoreşte o zi specială pentru el şi a ţinut să marcheze acest moment atât pe contul său de socializare, cât şi în cadrul emisiunii săi.

Astăzi este ziua tatălui său, aşa că prezentatorul a postat o fotografie de colecţie cu familia sa pe profilul său de Facebook şi i-a transmis de asemenea şi un mesaj emoţionant.

"Tată, azi e ziua ta. Îți dăruiesc acest tablou de familie. Parcă o aud pe mama spunând: "După ce-ți pleacă de acasă copilașii, pozele astea sunt din ce în ce mai rare..." Și-ți mai dăruiesc versurile scrise de Adrian Păunescu. Le-am recitit azi înduioșat:

"Haide mamă, haide tată
Mai priviţi-mă o dată
Şi, pe urmă, dacă-i bine
Să mă faceţi tot pe mine
Mi-aţi dat suflet, mi-aţi dat nume
De când sunt şi eu pe lume
Mi-aţi dat multe şi de toate
Dar şi zbucium peste poate.", "
a scris Mihai Morar, în dreptul fotografiei.

Imaginea prezentatorul a adunat rapid aproape o mie de like-uri din partea fanilor.

Foto: Facebook

M.T.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate