Nick Rădoi a spus adevărul despre noua sa iubită! Cine este femeia în compania căreia a fost surprins în ultima perioadă?

 
+3 click pentru
galerie

Nick Rădoi este unul dintre cei mai cunoscuţi oameni de afaceri de la noi şi nu mai este un secret pentru nimeni că i-au trecut multe femei celebre prin pat.

După despărţirea de ultima sa iubită, Oana Iordache, au apărut zvonuri despre faptul că afaceristul ar avea o nouă relaţie cu o brunetă.

Nick Rădoi a intrat, astăzi, în direct din Mexic, alături de Andreea Antonescu, în cadrul emisiuni "Răi da' buni", de la Antena Stars. Omul de afaceri a spus adevărul despre femeia lânga care a fost surprinsă.

"Este un SPA foarte renumit, nu ştiu de unde aţi auzit informaţia asta, dar este adevărat Diana conduce bussines-ul, este o fată foarte deşteaptă, cu facultăţi şi mă bucur că a preluat business-ul pentru că aveam nevoie de un om de încredere. Ea era medic în Craiova şi a renunţat la jobul de acolo şi să vină să conducă acest SPA. Orice om care lucrează cu mine este un partener. Cred că înţelegi că între doi oameni care fac business trebuie să existe o legătură foarte apropiată şi sinceră şi corectă pentru că altfel nu merge. Am schimbat patru parteneri pentru acest SPA.

Oanei Iordache îi doresc un an foarte frumos, m-am simţit foarte bine cu ea, dar drumurile noastre s-au separat, pentru că nu mai exista un viitor împreună," a spus Nick Rădoi, la emisiunea "Răi da' buni", de la Antena Stars.

"Nick nu e singur, pentru că suntem noi aici, cu el, cu toată familia să fim lângă el de ziua lui de naştere," a spus şi Andreea Antonescu.

Aflaţi mai multe detalii urmărind materialelel video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate