Oana Lis, la proba cântarului: "Nu pot să ţin cură, să mănânc doar o salată!" Câte kilograme are blondina?

 
+2 click pentru
galerie

Oana Lis a ajuns la disperare pentru că în ultima perioadă s-a îngrăşat foarte mult. Blonda a recunoscut că nu a mai avut niciodată o asemenea greutate şi nu ştie ce să facă pentru a slăbi.

Invitată, astăzi, în cadrul emisiunii "Răi da' buni", de la Antena Stars, alături de Viorel Lis, Oana a acceptată să se supună la proba cântărului, dar şi a centrimetrului.

"Nu mai mănâncă două shaorma, mânâncă doar una. (...) Are 1,72, şi ar trebui să aibă 72 kilograme. Când am cunoscut-o avea 47 de kilograme," a spus Viorel Lis, la emisiunea "Răi da' buni", de la Antena Stars.

"Dar acum, lăsând gluma la o parte, adevărul este că am cam exagerat cu kilogramele, nu am avut niciodată atâtea kilograme câte am acum şi asta mă sperie. Viorel a avut 160 de kilograme când l-am cunoscut. Dar eu nu prea pot să ţin cură, să mănânc doar o salată sau mere, eu nu mă satur. Şi acum mi-e foame. Mănânc, mănânc mult, asta e îmi place. Nu stau să calculez caloriile, mănânc şi mă bucur. Mânânc zilnic dulciuri. Îmi place mâncarea gătită, nu pot să mânânc la vârsta mea doar salată. Am 91 de kilograme, ştiu, nu am niciun stres. Pentru mine e o plăcere să mânânc. Plăcerea asta o am pentru că am avut momente în care nu am avut ce să mânânc şi acum nu mă pot abţine. Eu aş vrea să ţin o cură, dar nu pot. Cum să mânânc fără pâine, cum să nu mănânc o prăjitură. Am aproape 100 de kilograme," a recunoscut Oana Lis.

Aflaţi mai multe detalii urmărind materialul video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews