Pepe se pregăteşte să intre în sufletele fanilor săi: "Am filmat un videoclip cu buget limitat. Raluca m-a machiat"

 
+2 click pentru
galerie

Pepe se pregăteşte să ajungă la inimile fanilor săi cu noul său proiect. Artistul lucrează la un nou videoclip în care nu a investit prea mulţi bani, însă a investit mult suflet.

Pepe a intrat, astăzi, în direct la emisiunea "Răi da' buni", de la Antena Stars, unde a dat detalii din culisele filmărilor acestui clip şi cântat o parte din această piesă live, în exclusivitate la Antena Stars.

"Asta este o piesă care nu are nimic de-a face cu tot ceea ce înseamnă comercial. Este o piesă extrem de profundă care nu va fi difuzată pe radio, nu va fi neapărat în topuri, dar este o piesă în care se vor regăsi toţi cei care iubesc cu adevărat. Mesajul este că atunci când iubeşti cu adevărat vrei mai puţin de la persoana iubită, ci vrei să oferi mai mult. Este un videoclip cu buget limitat, Raluca a venit mai devreme aici şi ea m-a machiat," a spus Pepe, la emisiunea "Răi da' buni", de la Antena Stars.

Urmăriţi în materialul video de mai sus un fragment din această piesă cântat live de Pepe, în exclusivitate la Antena Stars.

Foto: Captură Antena Stars

M.T.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews