Povestea terifiantă de viaţă a Iuliei de la "Abracadabra": "Trec printr-o depresie majoră!"

 
+3 click pentru
galerie

Iulia de la "Abracadraba" are o poveste de viaţă cutremurătoare, pe care despre mulţi nici nu şi-ar putea imagina-o. Când era mică, era plină de energie şi toată lumea o cunoştea pentru rolul ei din pelicula "Abracabra", acum viaţa ei este un coşmar.

Invitată, astăzi, la emisiunea "Răi da' buni", de la Antena Stars, Iulia de la "Abracabra" a povestit că îşi creşte singura fiica bolnavă, după ce a fost părăsită de tatăl copilului ei.

"Are doar 7 luni jumate, din păcate am avut numai probleme. Ea e foarte vioaie în felul ei de a fi, cum eram şi eu când eram mică. În schimb are nişte probleme medicale din care nu pot să o scot, a pierdut foarte mult în greutate, nici nu ştiu dacă are 6 kilograme şi când s-a născut avea 4 kilograme. Are o infecţie urinară diagnosticată de la patru luni. Sunt în proporţie de 90% sigură că va fi internată săptămân viitoare şi este o infecţie care nu se poate vindeca decât sub supraveghere medicală şi cu antibiotic intravenos.

Nu mai mănâncă deloc, nu pot să îi dau nici măcar o masă solidă pe zi. Nu am alăptat-o. Am alăptat-o numai trei zile pentru că m-a respins, nu a vrut. M-am chinuit cu ea... Eu plângeam şi mă rugam de ea să ia sânul şi voia.

Eu nu pot să dorm, nu mănânc. Sunt foarte stresată, că uneori se îneacă în timpul nopţii.

Mă ajută mama, dar din păcate are şi ea problemele ei. Tatăl ei nu este existent, el are o viaţă se separată din de noi. Când i-am zis că sunt însărcinată, el era deja cu altcineva. El nu a văzut copilul. El a fost cu iniţiativa să avem un copil. Când eram însărcinată speram că îşi va reveni.

Eu am născut singură. Am retrăiesc tot ce păţit mama mea. Tatăl meu a plecat când eu aveam trei ani. Eu sunt într-o depresie majoră, în momentul ăstă. " a spus Iulia, la emisiunea "Răi da' buni", de la Antena Stars.

Aflaţi mai multe detalii despre această poveste cutremurătoare urmărind materialele video de mai sus!

Foto: Captură Antena Starsâ

M.T.


A ajuns piele şi os fără nicio dietă!

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate