Primele declaraţii ale Anamariei Prodan de la petrecerea Andreei Tonciu: "Daniel a avut mari emoţii, o divinizează!"

 
+2 click pentru
galerie

Andreea Tonciu a devenit astăzi, doamna Niculescu, după ce a spus "DA", în faţa ofiţerului de Stare Civilă. După ce au avut o zi plină de emoţii, în această seară cei doi însurăţei se vor distra pe cinste la petrecerea lor de cununie.

Naşa Anamaria Prodan a intrat, astăzi, în direct la emisiunea "Răi da' buni", de la Antena Stars, unde a povestit cum a fost la Starea Civilă şi care este atmosfera de la petrecere.

"Avem 40 de perechi de fini, aici includem şi bebeluşii. Cred că Deni a avut cele mai mari emoţii, mi-a zis că are nişte emoţii groaznic. Mama Andreei este înnebunită după el. Asta îi spuneam Andreei, ţi-a dat un bărbat perfect, discret, muncitor, o iubeşte, o divinizează, este un băiat incredibil. Andreea pluteşte, încă nici nu realizează ce i se întâmplă," a spus Anamaria Prodan, la Antena Stars.

Urmăriţi imagini de la petrecerea Andreei Tonciu şi a lui Daniel Niculescu în materialul video de mai sus!

Foto: Facebook

M.T.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate