Radu Vâlcan a primit prima hăinuţă pentru copilul său, în direct: "La întoarcerea în ţară am găsit-o pe Adela mai mare"

 
+3 click pentru
galerie

Radu Vâlcan se poate considera un om împlinit din toate punctele de vedere. Este mai fericit ca niciodată alături de soţia lui, Adela, şi de abia aşteaptă să devină tătic.

Invitat, astăzi, în cadrul emisiunii "Răi da' buni", de la Antena Stars, Radu Vâlcan a vorbit cu zâmbetul pe buze despre revederea cu soţia lui, după ce a fost plecat Thailanda. Şi pentru că ieri a fost ziua lui de naştere, Mihai Morar i-a dăruit prima hăinuţă pentru copilul său.

"La întoarcere am găsit-o pe Adela mai mare. Este într-adevăr o diferenţă, ea este foarte frumoasă, înfloreşte de pe o zi pe alta, te iubesc, dacă te uiţi la mine. Sunt momente frumoase din viaţa noastră şi ne bucurăm foarte mult. Am petrecut la masa împreună. (...) E băiat, nu ne-am hotărât încă la nume, avem nişte variante, probabil o să hotărâm în ultimul moment. Important este să fie sănătos. Am mai făcut câteva schimbări prin casă. Hai să-ţi mărturisesc ceva. Mie îmi place foarte mult să zbor cu avionul, Adelei nu. Vreau să spun că de data asta a fost pentru prima oară în viaţa mea când am avut temeri în ceea ce priveşte zboruri, pentru că dintr-odată am simţit o responsabilitate imensă," a spus Radu Vâlcan, la emisiunea "Răi da' buni", de la Antena Stars.

Radu a dat şi câteva detalii incendiare despre ce s-a întâmplat în Thailanda şi a spus cum vor decurge lucrurile la emisiunea "Insula Iubirii".

"Sezonul doi este hardcore. De data aceasta au fost cinci cupluri, au fost mult mai multe ispite, decât cei cuplaţi, tocmai ca să aibă de unde să aleagă. (...) Întrebarea este dacă se va mai înscrie cineva la anul, după ce vor vedea în acest seuzo" a mai spus actorul.

Aflaţi mai multe detalii urmărind materialele video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate