Raluca Macovei a luat parte la ritualurile satanice ale Oanei Zăvoranu! "Preoţii îi mângâiau craniile din maşină"

+2 click pentru
galerie

Raluca Macovei a intrat în direct în emisiunea "Răi da' buni" şi a făcut dezvăluiri înfiorătoare despre ritualurile la care a luat parte!

Una dintre cele mai apropiate prietene ale Oanei Zăvoranu este Raluca Macovei. Aceasta a mărturisit că a luat parte la multe momente şocante ce aveau legătură cu Lucifer. La întâmplările povestite au luat parte şi preoţi.

"Ştiam despre lucrul ăsta, dar asta este decizia ei. Ea a ajuns la lucrul ăsta pentru că i s-au întâmplat foarte multe lucruri rele. Aşa trebuie să facă fiecare. Haideţi să vă zic ceva. Au fost nişte preoţi la un moment dat la ea acasă, care s-au urcat în maşina cu 666 la număr, care mângâiau craniile din maşina sa. Unul a stat un portbagaj pentru că aşa a decis. O să vă zică ea mai multe lucruri. Am văzut multe lucruri la ea în casă, ori întâmplător ori neîntâmplător eram acolo şi ştiu unele chestii pe care Oana le face", a mărturisit Raluca Macovei.

A.C.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

SpyNews