Raluca Macovei a luat parte la ritualurile satanice ale Oanei Zăvoranu! "Preoţii îi mângâiau craniile din maşină"

 
+2 click pentru
galerie

Raluca Macovei a intrat în direct în emisiunea "Răi da' buni" şi a făcut dezvăluiri înfiorătoare despre ritualurile la care a luat parte!

Una dintre cele mai apropiate prietene ale Oanei Zăvoranu este Raluca Macovei. Aceasta a mărturisit că a luat parte la multe momente şocante ce aveau legătură cu Lucifer. La întâmplările povestite au luat parte şi preoţi.

"Ştiam despre lucrul ăsta, dar asta este decizia ei. Ea a ajuns la lucrul ăsta pentru că i s-au întâmplat foarte multe lucruri rele. Aşa trebuie să facă fiecare. Haideţi să vă zic ceva. Au fost nişte preoţi la un moment dat la ea acasă, care s-au urcat în maşina cu 666 la număr, care mângâiau craniile din maşina sa. Unul a stat un portbagaj pentru că aşa a decis. O să vă zică ea mai multe lucruri. Am văzut multe lucruri la ea în casă, ori întâmplător ori neîntâmplător eram acolo şi ştiu unele chestii pe care Oana le face", a mărturisit Raluca Macovei.

A.C.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews