Scandalul dintre Uţu şi Simona Traşcă a luat o nouă întorsătură! Încă două femei ar fi fost abordate de interlop

+5 click pentru
galerie

Un interlop pe nume Uţu o urmăreşte pe Simona Traşcă, de ceva vreme, şi spune că intenţionează să o despartă de iubitul ei. După o confruntare în direct cu ea, în care blonda a explodat de nervi din cauza acestui individ, acesta a făcut acuzaţii scandaloase la adresa blondei.

Invitat, astăzi, în cadrul emisiunii "Răi da' buni", de la Antena Stars, Uţu a spus din nou că îşi doreşte să aibă o relaţie cu Simona Traşcă. Ba mai mult decât atât, în această poveste au intervenit alte două femei care susţin că s-ar afla în aceeaşi situaţie cu Simona.

"Prietenii meui au întreţinut relaţii sexuale cu ea înainte să se logodească. Dacă voiam să o am pe Simona o singură noapte, o plăteam şi gata o aveam. Dar nu am avut ocazia," a spus Uţu.

În cadrul emisiunii "Răi da' buni" au venit Lena şi Larisa, două femei care au susţinut că au fost şi ele abordate pe Facebook, aşa cum a fost şi Simona Traşcă.

"Direct, nu îl cunoaştem pe Uţu, dar îl cunoaştem din mesajele de pe Facebook. El nu ştie ce vorbeşte. A făcut şi multe ameninţari la adresa Larisei," a spus şi Lena, la Antena Stars.

Pentru a afla toate detaliile despre acest scandal, urmărind materialele video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

SpyNews