Anca Serea, mamă a şase copii! Mama ei aruncă bomba la "Refresh by Oana Turcu"

 

Mâine, de la 22:00, la „Refresh by Oana Turcu”, emisiune difuzată de Antena Stars, Mama Ancăi Serea e convinsă că fiica ei va face șase copii.

Oana Turcu are două invitate speciale mâine seară, de la 22:00, la Antena Stars. Anca Serea și mama ei acceptă să vorbească deschis la „Refresh by Oana Turcu” despre toate încercările, dar mai ales bucuriile pe care le-au trăit împreună. „La un moment dat m-am gândit că este un blestem care există din generație în generație și nu se mai termină. Și bunica a rămas singură, și eu m-am despărțit de soț și mai apoi Anca a rămas mamă singură”, mărturisește mama Ancăi.

Decesul fostului soț al Ancăi a fost foarte dureros și pentru ea. „Am suferit mult după Filip. Pentru mine era ca un copil al meu. Conviețuirea cu el a fost perfectă, am păstrat un mesaj de la el în telefon multă vreme”, povestește ea. Acum însă, simte că soarele a ieșit din nou pe strada lor.

Fiica ei este însărcinată cu cel de-al cincilea copil, iar invitata Oanei este convinsă că nu este ultimul. „Eu sunt sigură, sigură că va exista și cel de-al șaselea copil. Dumnezeu îmi spune asta. Șase e un număr mai rotund”, crede ea.

A.C.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate