Anca Serea, mamă a şase copii! Mama ei aruncă bomba la "Refresh by Oana Turcu"

Mâine, de la 22:00, la „Refresh by Oana Turcu”, emisiune difuzată de Antena Stars, Mama Ancăi Serea e convinsă că fiica ei va face șase copii.

Oana Turcu are două invitate speciale mâine seară, de la 22:00, la Antena Stars. Anca Serea și mama ei acceptă să vorbească deschis la „Refresh by Oana Turcu” despre toate încercările, dar mai ales bucuriile pe care le-au trăit împreună. „La un moment dat m-am gândit că este un blestem care există din generație în generație și nu se mai termină. Și bunica a rămas singură, și eu m-am despărțit de soț și mai apoi Anca a rămas mamă singură”, mărturisește mama Ancăi.

Decesul fostului soț al Ancăi a fost foarte dureros și pentru ea. „Am suferit mult după Filip. Pentru mine era ca un copil al meu. Conviețuirea cu el a fost perfectă, am păstrat un mesaj de la el în telefon multă vreme”, povestește ea. Acum însă, simte că soarele a ieșit din nou pe strada lor.

Fiica ei este însărcinată cu cel de-al cincilea copil, iar invitata Oanei este convinsă că nu este ultimul. „Eu sunt sigură, sigură că va exista și cel de-al șaselea copil. Dumnezeu îmi spune asta. Șase e un număr mai rotund”, crede ea.

A.C.





Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

SpyNews