De ce nu s-a măritat Carmen Șerban până acum. A spus adevărul

 

Invitată mâine, de la 23:30, la „Refresh by Oana Turcu”, emisiune difuzată de Antena Stars, Carmen Șerban va susține cu tărie că nu crede în căsătorie.

„Nu am în plan să mă căsătoresc și chiar dacă am să fac un copil, nu e necesară o hârtie ca să pot avea o familie”, declară cântăreața. La rândul lui, Giani, iubitul ei, îi împărtășește opinia: „Sunt de acord cu ea. De ce să ne căsătorim și să aruncăm atâția bani degeaba”, spune și el.
Tot mâine, Carmen își va aminti de copilărie și de meseria pe care o are, de fapt. „Noi am fost o familie modestă. Eu am terminat o școală de confecționer încălțăminte cu nota 9. Muzica a fost dintotdeauna pasiunea mea, dar pentru a scoate o casetă trebuia să strâng câte trei, patru salarii”, povestește invitata Oanei Turcu.


Cum și-a schimbat viața după ce trei medici i-au pus diagnosticul de cancer la sân, cum și-a găsit calea către liniște și despre cine crede că a fost plătit să îi facă rău, mâine, de la 23:30, la „Refresh by Oana Turcu”.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate