Asu a topit şase kilograme într-o săptămână DOAR CU CARNE! Ne-a dezvăluit întreaga reţetă

 

Asu şi Bobby au fost invitaţi duminică la "Star Chef" şi au vorbit despre o dietă-minune care înseamnă consum exclusiv de carne şi pe care Asu n-a reuşit s-o ducă până la capăt.

Şase kilograme într-o săptămână sună o ofertă tentantă, nu? Asu şi Bobby au fost invitaţi duminică la emisiunea "Star Chef", iar Asu a mărturisit o dietă pe care a urmat-o.

"Ţin în continuare, dar mănânc salate. Regimul despre care vorbeam atunci a funcţionat pentru toţi prietenii mei. N-am putut să-l duc până la capăt. Regimul e pe bază de carne. Doar carne, în fiecare zi, în orice cantitate, timp de două luni de zile. N-am putut să-l ţin mai mult de o săptămână din cauză că eu nu prea sunt carnivor. E un regim nemaipomenit pentru cei care iubesc carnea, cârnaţii, micii, scăricica... Funcţionează! Până la 22 de kilograme. Timp de două luni de zile mănânci doar carne, în orice cantitate, ai voie mezeluri goale, fără pâine. Ai voie muştar şi mai ai voie brânză, dar niciun fel de pâine, roşie, castravete, salată, ou, fără sucuri. Apă şi în rest numai carne. Cei care l-au ţinut nu s-au mai îngrăşat. Am slăbit şase kilograme într-o săptămână, dar eram alb la faţă", a mărturisit Asu.

Emisiunea "Star Chef" se difuzează sâmbătă şi duminică pe Antena Stars începând cu ora 12.00.

A.C.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate