Cel mai mare regret al Cristinei Stamate! Două săptămâni au făcut diferenţa

 

Invitata de duminică de la "Star Chef" a fost Cristina Stamate care a pregătit "Salata fără nume". Printre discuţiile culinare, actriţa a mărturisit care este cel mai mare regret al său şi a povestit o întâmplare care a şocat-o.

Când a fost tânără, una dintre cele mai arzătoare dorinţe ale sale a fost să fie studentă la Facultatea de Drept. Această dorinţă nu i s-a împlinit din cauză că însemnătatea a două săptămâni şi-a spus cuvântul.

"Pe vremea mea institutele vocaţionale aveau examen de admitere cu două săptămâni înaintea celorlalte. Materiile teoretice se dădeau împreună. Eu am vrut să dau la Drept, n-am învăţat nimic pentru teatru. Am dat la teatru cu cele două săptămâni înainte şi am intrat. N-am mai avut timp să dau şi la Drept. Întotdeauna regret că n-am făcut chestia asta", a mărturisit vedeta.

Totodată, există ceva în educaţia din ziua de azi care o şochează cu adevărat pe actriţă: "Aici ai atins un subiect naşpa. Eu fac teatru de copii, aşa că am contact cu copii de toate vârstele. Ce mă înspăimântă este duritatea în care cresc copiii din ziua de azi. Constat că sunt răi, nu ştiu de unde, ei n-au cum să înveţe nici de acasă chestia asta. Cred că nu au prea multă atenţie acasă. Părinţii, în goana după propriile cariere, nu au timp să facă ceea ce făceau bunicii pe vremuri. Am o fetiţă de cinci ani, Maria, frumoasă, are o voce de cristal, cântă bine, e deosebit de deşteaptă. Am vorbit cu ea la sfârşit şi mi-a zis că la şcoală copiii o supără. O fac proastă, tâmpită, cretină, ea fiind un copil ieşind din comun de deştept. Nu ştiu dacă un copil de grădiniţă ştie ce înseamnă să-ţi demoralizezi adversarul. Cred doar că sunt răi"

Emisiunea "Star Chef" se difuzează sâmbătă şi duminică pe Antena Stars la ora 12:00.

A.C.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate