Diana Dumitrescu mărturiseşte la "Star Chef": a gătit goală!

 
+3 click pentru
galerie

Sâmbătă, de la 12:00, la „Star Chef”,  Diana Dumitrescu a gătit goală.

Diana Dumitrescu a gătit goală! Asta mărturisește frumoasa blondă sâmbătă, de la 12:00, atunci când e invitata lui Nicolai Tand și-a Mariei Simion în bucătăria „Star chef” de la Antena Stars. Diana susține că nu există alt mod de a-i face ziua mai bună cuiva decât acela de a-i pregăti micul dejun... în costumul Evei.

Deși spune despre ea că nu are inhibiții și că se simte foarte bine în pielea ei, vedeta recunoaște că este geloasă și își manifestă posesivitatea mai ales atunci când nu este iubitul ei lângă ea. „Nu există bărbat pe lumea asta care că nu înșele măcar o dată”, afirmă ea cu tărie. „Dacă iubitul meu nu e acasă, îl sun întruna”, dezvăluie amuzată invitata lui Nicolai Tand.

Tot sâmbătă, Diana va dezvălui cum a reușit să slăbească patru kilograme într-o singură săptămână, fără să se înfometeze și de ce crede că senzualitatea unei femei stă în formele pe care le are. Cine crede ea că este cel mai frumos din România și de ce nu face topless, sâmbătă, de la 12:00, la „Star chef”.

A.C.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate