Mihai Constantinescu, implicat într-o bătaie! "M-am răzbunat pentru toată copilăria"

 

Invitat în emisiunea "Star Chef" de sâmbătă a fost invitat artistul Mihai Constantinescu, care a vorbit despre una dintre cele mai violente scene la care a luat parte şi în care a jucat rolul protagonistului.

Mihai Constantinescu a avut în copilăria sa un personaj arogant de care toţi prietenii lui se temeau. Într-o zi, când Mihai a realizat că are forţă mai multă în braţe, s-a răzbunat pentru toată perioada copilăriei.

"Eram cel mai mare mâncător de dude în copilărie. Îmi petreceam multe zile acolo, în copac. Am avut un coleg care mă bătea de mă rupea, că era foarte rău. El era un tip extrem de arogant şi la vremea aia, aveam un joc care se numeau 'capacele'. Erau capace de bere, bătute cu ciocanu şi trebuia să dăm cu plumbul cât mai aproape de capace. O singură dată am câştigat mai mult decât şi-ar fi dorit el să câştig, şi m-a bătut de m-a rupt, că de ce am plecat, că mama mă strigase la masă. După ce am intrat la şcoala sportivă şi am făcut eu nişte muşchieţi în mintea mea şi la un moment dat, am pus mâna pe braţele lui şi mi-am dat seama că am braţele mai tari ca ale lui. Şi i-am dat o bătaie, m-am răzbunat pe el pentru toată copilăria! Tuturor ne era frică de el. Nu prea învăţa. Rămăsese şi repetent, ne cam prinsese din urmă şi arma lui era printre altele aroganţa, iar noi nu ştiam să-i facem faţă", a mărturisit artistul în emisiunea "Star Chef" de sâmbătă.

Emisiunea "Star Chef" se difuzează sâmbătă şi duminică pe Antena Stars începând cu orele 12:00.

A.C.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate