Monica Tatoiu a dezvăluit dieta care o face să arate aşa de bine! "Eu slăbesc mâncând carne"

 

Monica Tatoiu a fost invitată sâmbătă în emisiunea "Star Chef", unde a mărturisit care e stilul de viaţă ce o caracterizează cel mai bine. Vedeta a mărturisit că are un secret pe care-l aplică după ora şase seara şi îl împărtăşeşte cu prietena ei.

Are 60 de ani şi arată foarte bine! Are grijă de sănătatea sa şi nu uită niciodată să se răsfeţe. Bineînţeles, silueta nu este afectată, deoarece Monica Tatoiu are un secret cu care se menţine în formă.

"Dacă nu mănânci, nu înseamnă că slăbeşti. Eu mănânc din două în două ore. Am mâncat acum două zile un cordon bleo, am mâncat spumă de căpşuni, am dormit două ore, iar a doua zi m-am urcat pe cântar şi n-aveam nimic. Trebuie să ştii de unde iei tot ce mănânci. Eu n-am niciun pic de celulită şi am 60 de ani. Eu slăbesc mâncând carne. Prietena mea a reuşit să slăbească cu carne, mâncată din două în două ore, a slăbit un kilogram jumate săptămâna trecută. După şase seara bem vin roşu cu salată", a mărturisit vedeta în emisiunea "Star Chef".

Emisiunea "Star Chef" poate fi urmărită sâmbătă şi duminică pe Antena Stars începând cu orele 12:00.

A.C.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate