Nadir, dezvăluiri picante despre cum arată femeia perfectă pentru el: ”Dacă îmi place mult, aș putea să cresc copiii altuia”

 

Nadir este unul dintre cei mai doriți burlaci din showbiz-ul autohton, iar în această după-amiază a mers la ”Star Chef” pentru a vorbi despre copilăria sa, dar și despre planuri și despre cum trebuie să arate femeia perfectă pentru el.


Artistul a dezvăluit că își câștigă banii de la 14 ani și că a fost îndrăgoostit de o profesoară, dar și cum au fost relațiile lui până acum.

”Nu am suferit niciodată din dragoste și nu am plâns. Toate îmi zic la final că roata este rotundă, dar eu nu am făcut pe nimeni să sufere intenționat. S-a întâmplat fără voia mea”, a spus Nadir la Antena Stars.

Acesta a dezvăluit și cum trebuie să arate femeia perfectă pentru el și câți copii își dorește.

”Să fie la fel ca mine, eu sunt omul petrecerilor, să  fie de viață. Sunt doar câteodată gelos. Îmi place să am libertate, mi se întâmplă ca două zile să nu aud de nimeni. Să fie înaltă și petrecăreață. Nu îmi plac femeile care se joacă cu mine. Dacă îmi place foarte mult femeia, aș putea crește copiii altui bărbat. Nu mi-am pus niciodată această întrebare, dar da. Tata mi-a zis să fac atâți copii cât pot să întrețin”, a mai spus Nadir.

V.M

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate