Raluca de la "Bambi", a mărturisit! Cum arată bărbatul care i-a furat inima

 

Inima Ralucăi de la "Bambi" e compromisă! Denisa, sora ei, a făcut-o pe artistă să dezvăluie tot despre bărbatul care i-a pus inima pe jar.

Dată de gol de propria soră că are un contact în telefon fără nume şi cu o simplă inimioară, Raluca a trecut la mărturisiri grele în emisiunea "Star Chef" de sâmbătă.

"Am în vizor pe cineva. Îl am cu inimioară în telefon. El nu ştie că are inimioară. Ştii cum e? Îmi atrag energetic. E mult mai frumos să trăieşti sentimentele astea departe de ochii celor care se uită (...) E elegant, e foarte inteligent. Îmi plac bărbaţii mai maturi, vreau să am ce învăţa de la ei", a mărturisit Raluca.

Emisiunea "Star Chef" se difuzează pe Antena Stars sâmbătă şi duminică începând cu orele 12.00.

A.C.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate