Stela Enache a primit un telefon misterios: "Fiul dumneavoastră a făcut accident"

+2 click pentru
galerie

Duminică, Stela Enache a fost invitată în emisiunea "Star Chef", unde a mărturisit ce a păţit în trecut. Artista a povestit o întâmplare în care a primit un apel anonim şi i s-a spus că fiul său a făcut accident de maşină.

În contextul discuţiei reţelelor de socializare, Stela Enache a mărturisit că era cât pe ce să fie păcălită să transfere bani pentru o cauză ireală. Asta s-a întâmplat şi telefonic, atunci când vedeta a primit un apel de la un număr străin.

"Mi s-au cerut bani şi n-am căzut în plasă. Am fost sunată de cineva că băiatul meu a avut un accident de maşină. Noroc că ştiu unde este băiatul meu. În primul moment, mi-a sărit inima. Apoi a venit toată polologhia cu 'ştiţi, că dacă daţi nişte bani... '. Am stat puţin de vorbă şi mi-am dat seama că este o farsă. Slavă Domnului, mi-am revenit şi i-am zis: 'nu e cazul la mine, caută pe alţii'. Nu l-am sunat pe fiul meu atunci, ştiam de el. Mi-am dat seama că este o capcană. Vorbisem cu băiatul cu o zi înainte şi era în Germania, iar cel de la telefon mi-a zis că accidentul e în România. Prima oară când îţi spune la telefon pe repede înainte, te blochezi. După stai şi îţi revii şi îţi dai seama", a mărturisit Stela Enache în emisiunea "Star Chef".

"Star Chef" este o emisiune culinară difuzată pe Antena Stars sâmbătă şi duminică începând cu orele 12.00.

A.C.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

SpyNews