Stela Enache a primit un telefon misterios: "Fiul dumneavoastră a făcut accident"

 
+2 click pentru
galerie

Duminică, Stela Enache a fost invitată în emisiunea "Star Chef", unde a mărturisit ce a păţit în trecut. Artista a povestit o întâmplare în care a primit un apel anonim şi i s-a spus că fiul său a făcut accident de maşină.

În contextul discuţiei reţelelor de socializare, Stela Enache a mărturisit că era cât pe ce să fie păcălită să transfere bani pentru o cauză ireală. Asta s-a întâmplat şi telefonic, atunci când vedeta a primit un apel de la un număr străin.

"Mi s-au cerut bani şi n-am căzut în plasă. Am fost sunată de cineva că băiatul meu a avut un accident de maşină. Noroc că ştiu unde este băiatul meu. În primul moment, mi-a sărit inima. Apoi a venit toată polologhia cu 'ştiţi, că dacă daţi nişte bani... '. Am stat puţin de vorbă şi mi-am dat seama că este o farsă. Slavă Domnului, mi-am revenit şi i-am zis: 'nu e cazul la mine, caută pe alţii'. Nu l-am sunat pe fiul meu atunci, ştiam de el. Mi-am dat seama că este o capcană. Vorbisem cu băiatul cu o zi înainte şi era în Germania, iar cel de la telefon mi-a zis că accidentul e în România. Prima oară când îţi spune la telefon pe repede înainte, te blochezi. După stai şi îţi revii şi îţi dai seama", a mărturisit Stela Enache în emisiunea "Star Chef".

"Star Chef" este o emisiune culinară difuzată pe Antena Stars sâmbătă şi duminică începând cu orele 12.00.

A.C.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate