Sylvia, mărturisire incendiară: "M-am sărutat cu o femeie!"

+2 click pentru
galerie

Sylvia a fost invitată în cadrul ediţiei de sâmbătă a emisiunii "Star Chef", de la Antena Stars, unde a gătit o reţetă de paste cu sos alb delicioasă. Cu această ocazie, cântăreaţa a vorbit şi despre viaţa ei personală şi a dat detalii interesante despre relaţiile ei amoroase.

Ba mai mult decât atât, Sylvia a acceptat să răspundă sincer unor întrebări indecente şi a mărturisit că s-a sărutat cu o femeie.

"În general da, sunt o persoană lipsită de inhibiţie. Da m-am sărurat cu o femeie. Ca femeie, cred că este frumos ca, la un moment dat în viaţă, să pupi şi o altă femeie pentru că femeile sunt frumoase. E o experienţă destul de plăcută, dar asta nu înseamnă că... am o relaţie serioase. Am  prieteni care au altă orientare sexuală, nu am dreptul să judec pe nimeni. Dar nu sunt de acord cu creşterea unui copil de către două persoane de acelaşi sex," a spus Sylvia, la emisiunea "Star Chef", de la Antena Stars.

Aflaţi mai multe detalii urmărind materialul video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

SpyNews