JOI, 04 FEBRUARIE 2016

Sânziana Buruiană nu stă locului! Alăptează şi merge la solar! "Este un risc mare pe care şi-l pune în spate"

 Facebook

După ce i-a luat fetiţei ei suzetă cu pietricele fără să ia în calcul riscurile, Sânzi îi pune iar viaţa în pericol micuţei Isabela.

De când a devenit mămică de fetiţă, Sânzi ar face orice ca fetiţa ei să fie cel mai răsfăţat copil din lume. De curând, Sânzi a trecut pe la solar chiar dacă în această perioadă încă mai alăptează, ceea ce îi pune sănătatea în pericol micuţei.

"Cu solarul nu e în regulă niciodată. Sunt păreri împărţite în ceea ce priveşte beneficiile solarului. În funcţie de durata expunerii, sunt păreri care spun că efectele ar fi asupra consistenţei laptelui matern. Este un risc mare pe care şi-l puen în spate. În aceste condiţii riscul de a se produce leziuni loacle ce se pot infecta şi pot transmite microorganisme în copil este destul de mare. Acest lapte matern are şi el efecte negative asupra copilului", a explicat medicul.

Sânziana Buruiană s-a căsătorit, în urmă cu doar câteva luni, cu Nicolae Zuluf, iar recent a adus pe lume o fetiţă care a primit numele Izabela Ștefania Ioana.

A.C.

COMENTARII

STAR MAGAZIN

Alege cel mai bun ulei, în funcție de cum ai tenul. Cel potrivit îți poate face fața să radieze de frumusețe

acum 13 ore

Aproape fiecare persoană a greșit, măcar o dată, în alegerea produselor potrivite pentru ten, iar acest lucru a dus, fie la iritații, fie la uscarea excesivă a pielii.

STAR MAGAZIN

Ce remedii există împotriva căderii părului și cât de mult ajută tratamentele naturiste?

acum 13 ore

Din ce în ce mai multe persoane se confruntă cu o problemă extrem de delicată: căderea părului, iar farmaciile și magazinele sunt pline de tratamente diverse pentru a trata această problemă.

STAR MAGAZIN

Rezultatele testului ADN în cazul morţii lui Dan Condrea fac lumină! Ce au declarat procurorii

acum 17 ore

Accidentul în care Dan Condrea, patronul de la Hexi Pharma, şi-a pierdut viaţa a lăsat în urmă o serie de întrebări. Azi, procurorii au făcut lumină în acest caz, iar rezultatele testelor ADN indică următoarele lucruri. "Urmele de culoare brun roşcat şi ţesut descoperite pe...

STAR MAGAZIN

Teoria care aruncă în aer accidentul lui Condrea! Cascadorul Marian Chirvase demontează totul!

acum 1 zile

Noi teorii apar în cazul Condrea. Unul dintre cei mai cunoscuţi cascadori ai României are o variantă care poate demonta tot ce s-a spus până acum. Maşina lui Condrea nu a fost distrusă în accident.

STAR MAGAZIN

Regina romilor, înmormântată cu alai! 11 limuzine în cortegiul funerar al femeii!

acum 1 zile

Înmormântată cu 11 limuzine albe şi cai împodobiţi cu pene roz! Regina romilor a avut parte de o ceremonie grandioasă în care rudele şi apropiaţii şi-au luat rămas-bun într-un mod aparte.

Euforia.TV


Cele mai noi stiri
Star Zodiac
Vezi mai multe »
Refresh by Oana Turcu
Vezi mai multe »
Dincolo de aparente
Vezi mai multe »
STAR MATINAL DE WEEK END
Vezi mai multe »
Dosarele V.I.P
Vezi mai multe »
Jurnalul.ro
Vezi mai multe »
SpyNews.ro
Vezi mai multe »
ZU TV
Observator.TV
Vezi mai multe »

ZooMumba

Construieste-ti propriul tau Zoo Mai stai pe ganduri? Construieste-ti propriul tau Zoo si populeaza-l cu cei mai draguti puisori de animale. Atrage-ti vizitatorii in gradina ta zoologica construind habitate pentru animale si multe alte atractii!

Farmerama

Bucura-te de viata la tara la cote maxime! Cultiva, fertilizeaza si strange-ti recolta. Creste animale si fa comert cu alti fermieri. Joaca-te intro lume animata inspirata din universul rural si bucura-te de facilitatile oferite de comunitatea de fermieri. Distractie ca la carte pentru fermieri de toate varstele!

Battlestar Galactica

De partea cui eşti? Oameni sau Cyloni? Alegerea este a ta! Lanseaza-te in captivantul univers al binecunoscutului serial SF. Interactioneaza cu personajele preferate, indeplineste misiuni provocatoare si piloteaza un Viper Colonial sau Raider Cylon sau alte nave de comanda nemaivazute pana acum. Dar mai intai, trebuie sa iei o decizie: vrei sa lupti pentru salvarea omenirii sau impotriva ei?

Dark Orbit

Fii un pilot de elita! DarkOrbit nu este doar un simplu joc de explorare spatiala. Construieste-ti un renume in compania ta si urca in grad, explorand si cucerind noi sectoare ale spatiului, totul intr-o lupta permanenta cu mii de jucatori din toata lumea.

SeaFight

Stapaneste cele 7 mari! Ridica steagul si participa in batalii navale in toate marile lumii! Bataliile, dorinta de libertate si averea te vor ghida! O aventura captivanta si spectaculoasa, livrata prin cea mai modern atehnologie, live, importiva jucatorilor din toata lumea.

Pirate Storm

Trăieşte o mega aventura piraterească! Navigaţi acum într-o aventură incredibilă! De la mările tropicale din Caraibe până la apele reci ale Nordului: în Pirate Storm, vă aşteaptă o lume plină de aventuri! Încarcă tunurile: Pirate Storme este un joc online cu piraţi şi de acţiune continuă! Joacă acum gratis!

Skyrama

La Skyrama, gestionezi un aeroport propriu şi vei petrece un timp minunat! Dar Skyrama oferă mult mai mult decât obişnuitele jocuri gratuite: Creează un aeroport propriu şi extinde-l (în funcţie de ideile tale) din ce în ce mai mult. Amplasează terminale pentru pasageri şi platforme de parcare pentru avioanele care aterizează.

DrakenSang

Saga Drakensang-Saga continuă online Umbrele trecutului reapar, răspândind frica şi teroarea: Cel mai de temut dragon din Lumea Altora a revenit! Alătură-te războinicilor sau magicienilor pentru a trăi aventuri epice şi a salva omenirea! Acest joc de rol te poartă într-o captivantă lume de fantezie 3D.

Deepolis

Scufundati-va si descoperiti fascinanta lume a oceanelor! Scufunda-te! Lupta in batalii subacvatice palpitante si explora adancurile oceanelor! Lupta alaturi de fractiunea ta pentru un viitor mai bun si cucereste adancimile marii! Ai calea libera!