Laura Cosoi a dat caviarul pe mâncarea de la tuci

 

Face ea ce face şi ajunge din nou în vacanţă! Cu toţii o ştim pe Laura Cosoi că adoră să descopere cele mai sofisticate locuri. Eii bine, gata cu nazurile! I s-a luat până şi ei de atâta lux. De această dată, a ales o destinaţie inedită. Face ea ce face şi ajunge din nou în vacanţă! Toată lumea o știe pe Laura Cosoi că adoră să descopere cele mai sofisticate locuri. Eii bine, gata cu nazurile! I s-a luat până şi ei de atâta lux. De această dată, a ales o destinaţie inedită. Blondina s-a întors la origini. Laura Cosoi a petrecut câteva zile în Maramureş. Nu a stat locului nici o secundă, s-a plimbat prin natură şi s-a delectat cu mâncăruri pe care nici arsă nu le-ar fi consumat înainte. Mai ales că Laura este adepta unui stil de viaţă sănătos, bazat pe o dietă strictă.. Dar cum să rezişti la aşa bunătăţi, mai ales când sunt pregătite de celebrul chef Nicolai Tand? Prezentatorul le-a gătit miel la ceaun o reţetă tradiţională maramureşeană care te face să te lingi pe degete. Şi-au făcut de cap până dimineaţa în jurul ceaunului.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest