Mare atenţie la grătarul de 1 mai! Cum să te fereşti de micii care te bagă în spital

 
+2 click pentru
galerie

Mâine este 1 mai, iar toţi românii care se respectă, cu siguranţă nu vor trece peste grătarul tradiţional pentru această zi, indiferent unde se vor afla. Centrele comerciale au fost luate deja cu asalt de cei care fac ultimele pregătiri pentru mini-vacanţa de 1 mai. De departe alimentul-vedetă al grătarului este clasicul mic.

Nutriţionistul Simona Carniciu îţi explică în detaliu cum trebuie să îi alegi, pentru a fi sigur că sunt proaspeţi.

"Trebuie să avem foarte mare grijă la sursa de la care provin micii. Ei trebuie să fie neapărat proaspeţi, trebuie să ştim din ce fel de carne sunt făcuţi, dar ideal este să cumpărăm noi carnea şi să îi facem acasa. Este ideal să mâncăm o dată la două săptămâni sau chiar o dată pe lună pentru ca nivelul de colesterol să nu crească în organism şi contează de asemenea şi tipul de alimentaţie pe care îl avem în general. Cu cât termenul de valabilitate este mai scurt, cu atât micul este mai natural. După care, trebuie să uităm la culoare, dacă se maroneşte nu mai este foarte proaspăt, carnea trebuie să cât mai roşie," a explicat Simona Carniciu, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Aflaţi mai multe detalii din materialul video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest