Sânziana Buruiană este, în sfârşit, doamnă! Tătăl ei a făcut declaraţii emoţionante după ce blondina s-a măritat cu Nicolae Zuluf

+2 click pentru
galerie

Sânziana Buruiană și Nicolae Zuluf au spus cel mai important "Da" din viața lor. Cei doi și-au unit destinele într-un cadru intim, alături de prietenii apropiați. Naş le-a fost chiar fotbalistul Nicky Mitea, prin intermediul căruia s-au şi cunoscut cei doi în anul 2013.

Au fost momente emoționante pentru Sânziana Buruiana și Nicolae Zuluf. Cei doi și-au unit, în sfârșit, destinele, dupa o relație lunga. Înainte de a intra la ofițerul starii civile, se vedea de la o poota ca însurăţeii sunt marcați de eveniment.

Sânzi s-a dichisit de zor, ca doar cununia civila e un fel de repetiţie pentru nunta. Vedeta a ales o rochie care sa-i puna în valoare formole planturoase, iar pantofii cu toc foarte înalt i-au dat o alura oi mai sexy. Ginerele nu s-a lasat nici el mai prejos. La cât era de spilcuit, Nicolae Zuluf ar fi cucerit orice fată.

Urmăriţi declaraţii şi imagini de la fericitul eveniment în materialul video de mai sus!

Foto: Facebook

M.T.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

SpyNews