2013, un an cu năbădăi! Cei mai râvniți bărbați din România au frânt inimile femeilor

 

An greu pentru bărbaţii din showbiz-ul românesc. Cătălin Botezatu, Bogdan Vlădău, Stelian Ogică și Marcel Toaderau făcut ravagii în rândul femeilor frumoase. Au avut câte trei-patru domnișoare, s-au iubit cu ele cât au avut chef, după care le-au trimis la plimbare

Cunoscutul designer de modă, Cătălin Botezatu a avut trei femei celebre care i-au trecut prin pat. Jurnaliștii de la spynews spun că focoasa Anda Adam, Vica Blochina și Roxana Vancea au reușit să-i încălzească inima, însă nu pentru mult timp. Relațiile nu au durat, iar Bote nu pare hotărât să se așeze la casa lui.

În emisiunea “Burlacul”, Bogdan Vlădău a cucerit inima Dacianei, cu care a trăit o poveste de dragoste ca-n povești. Chiar dacă blonda s-a îndrăgostit nebunește de el, relația nu a durat prea mult. După ce s-au despărțit, Bogdan s-a iubit cu încă două femei.

Iubirea dintre Ogică și viespea lui, Casandra, a luat sfârșit în anul 2013. După divorț, Stelian s-a aruncat în brațele lui Cami, o cântăreață din Germania.

Marcel Toader a făcut-o să plăngă în fața întregii tări pe fosta lui soție, Gabriela Cristea. După ce întregul scandal a luat sfârșit, Marcel profitat din plin de burlăcie și s-a cuplat pentru scurt timp cu patru femei.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest