Adelina Pestriţu, la picioarele lui Speak? "Formula asta funcţionează întotdeauna!"

 
+2 click pentru
galerie

Adelina Pestriţu a renunţat de curând la meseria de prezentatoare, iar motivul e unul la care nu te-ai fi aşteptat. Acesta este bine-întemeiat şi are legătură directă cu relaţia sa de dragoste cu Speak.

Fosta prezentatoare Adelina Pestriţu şi Liviu Vârciu au format un cuplu celebru, iar despărţirea lor a provocat valuri în lumea showbizului. Acum, relaţia actuală cu Speak a pornit de la un banal salut. Nu a trecut mult timp, şi cei doi s-au mutat împreună şi au început să se comporte ca doi soţi, cu toate că inelul se lasă aşteptat.

"El e extrem de posesiv, cere foarte mult de la parteneră. Cere multă atenţie, e total, e acaparator, e vorace. Are nevoie de prezenţă şi de atenţie permanentă. După ce a renunţat la cariera ei în televiziune, nu e întâmplător ca Adelina vrea să se dedice în totalitate relaţiei sale", a explicat Camelia Pătrăşcanu, astrolog.

A.C.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate