Nutriţioniştii recomandă consumul de brânză calcică în rândul copiilor foarte mici pentru că are un aport ridicat de calciu şi nutrienţi necesari organismului. Acest tip de brânză poate fi amestecată cu orice fruct sau legumă pasată şi rezultă un piure plin de vitamine şi minerale pentru cel mic.
articolul continua dupa recomandari
Cu toate acestea este important de precizat şi faptul că brânza calcică din comerţ nu este chiar 100% naturală, aşa că specialiştii recomandă prepararea ei acasă.
"Se pune laptele la fiert. După care se pun două pastiluţe de calciu la doi litri de lapte. Se poate adauga şi lămâie. Se prepară în doar 5 minute," a declarat Simona Carniciu, la emisiunea "Star Matinal", de la Antena Stars.
Aflaţi mai multe detalii din materialul video de mai sus!
Foto: Hepta
M.T.
⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc