Adevărul despre cel mai consumat ulei din România! Ce nu ştiai despre el

 
+2 click pentru
galerie

Uleiul de floarea soarelui este mereu nelipsit din bucătăriile românilor şi este cel folosit, deşi se ştie că nu este sănătos, dacă este folosit în exces. Cu toate acestea, este bine de ştiut că dacă este consumat cum trebuie, uleiul de floarea soarelui are şi câteva avantaje pentru organism.

Conţine grăsimi bune, scade riscul cardio-vascular, scade colesterolul rău, dar numai la persoanele normale. La diabetici,creşte glicemia de dimineaţă şi creşte încărcătura de grăsimi după masă, fapt care conduce la creşterea riscului cardio-vascular.

Aflaţi toate detaliile despre uleiul de floarea soarelui, dar şi care este cel mai indicat ulei pentru prăjire, din materialul video de mai sus!

Foto: Hepta

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest