Amna a trecut prin momente dificile: "Copilul meu a fost internat în spital. A avut virusul AH1N1"

+2 click pentru
galerie

Amna a trecut prin clipe cumplite după ce copilul ei a fost internat în spital. Băiatul ei, în vârstă de numai un şi jumătate, s-a îmbolnăvit de gripă porcină şi a fost într-o stare destul de gravă, de aceea a avut nevoie de internare.

Invitată, astăzi, în cadrul emisiunii "Star Matinal", de la Antena Stars, Amna a povestit prin ce coşmar a trecut cu fiul ei şi ce simptome a avut acesta.

"Băieţul meu a avut o gripă care s-a resimţit foarte urât la el, de la mine a luat-o. A fost internat în spital, dar e bine acum, ne revenim, suntem pe drumul cel bun. Şi cel puţin trebuie să fiu foarte optimistă ca să-i dau şi lui putere. Dar mi-e teamă de ce se întâmplă cu treaba asta cu bacteria E-Coli, pentru că nu ştiu ce să-i mai dau de mâncare. Gripa asta porcină se manifestă foarte puternic la copii şi la bătrâni. Avea febră foarte mare care nu scădea cu niciun anti-termic. Copilul meu a avut virusul AH1N1," a spus Amna, la Antena Stars.

Aflaţi mai multe detalii urmărind materialul video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

SpyNews