Amna a trecut prin momente dificile: "Copilul meu a fost internat în spital. A avut virusul AH1N1"

 
+2 click pentru
galerie

Amna a trecut prin clipe cumplite după ce copilul ei a fost internat în spital. Băiatul ei, în vârstă de numai un şi jumătate, s-a îmbolnăvit de gripă porcină şi a fost într-o stare destul de gravă, de aceea a avut nevoie de internare.

Invitată, astăzi, în cadrul emisiunii "Star Matinal", de la Antena Stars, Amna a povestit prin ce coşmar a trecut cu fiul ei şi ce simptome a avut acesta.

"Băieţul meu a avut o gripă care s-a resimţit foarte urât la el, de la mine a luat-o. A fost internat în spital, dar e bine acum, ne revenim, suntem pe drumul cel bun. Şi cel puţin trebuie să fiu foarte optimistă ca să-i dau şi lui putere. Dar mi-e teamă de ce se întâmplă cu treaba asta cu bacteria E-Coli, pentru că nu ştiu ce să-i mai dau de mâncare. Gripa asta porcină se manifestă foarte puternic la copii şi la bătrâni. Avea febră foarte mare care nu scădea cu niciun anti-termic. Copilul meu a avut virusul AH1N1," a spus Amna, la Antena Stars.

Aflaţi mai multe detalii urmărind materialul video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate