Andreea Bălan a spus adevărul despre sumele care le câştigă la concerte: "Se scriu numai aberaţii"

 
+2 click pentru
galerie

Andreea Bălan a fost invitată, astăzi, în platoul emisiunii "Star Matinal", de la Antena Stars, unde a cântat noile sale piese, dar a purtat şi câteva discuţii interesante cu prezentatorii.

Răzvan Botezatu şi Rocsana Marcu au adunat câteva titluri din presa mondenă care au apărut de-a lungul timpului la adresa artistei, iar Andreea a spus care era sâmburele de adevăr din fiecare.

Andreea a vorbit atât despre sumele de bani pe care le câştigă din concerte, cât şi despre relaţia pe care o are acum cu tatăl ei.

"Eu am o problemă cu titlurile, am făcut şi eu jurnalism, am văzut traseul presei, dar este deja prea mult. Andreea Bălan a făcut 565 000 de euro, este o aberaţie, eu toţi banii câştigaţi la un concert, îi împart cu colegii mei cu toţi dansatorii, eu primesc cam 40% din sumă. Noi muncim foarte mult la un concert.

Dacă nu ar fi fost tatăl meu, nu aş fi cântat niciodată. Am făcut pace cu el, de multă vreme. Când eram mici, în Andre, taţii noştrii administrau banii, pentru că noi nu înţelegeam care era valoarea lui, dar când am făcut 18 ani, am început să cerem şi noi.

Se exagerează foarte mult cu titlurile,  şi când dai click articolul nu are nicio legătură cu titlul, asta doar ca să atragă vizualizări,"
a spus Andreea Bălan, la emisiunea "Star Matinal", de la Antena Stars.

Aflaţi mai multe detalii urmărind materialul video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate