Are aproape 41 de ani, dar arată senzaţional! Andreea Berecleanu a mărturisit ce trucuri urmează în fiecare zi

 
+2 click pentru
galerie

Mai are puţin şi împlineşte 41 de ani, dar arată senzaţional. Andreea Berecleanu este o femeie de succes, care a reuşit să găsească un echilibru perfect între carieră şi viaţa persoanală.

Invitată, astăzi, la emisiunea "Star Matinal", de la Antena Stars. Andreea Berecleanu a spus câteva dintre secretele ei despre frumuseţe. Prezentatoarea urmează câteva reguli stricte care o ajută să se menţină în formă.

"Când eram însărcinată am condus până în ultima clipă, mă comportam ca şi când aş fi fost într-o stare normală. Medicul meu ginecolog mi-a spus că îmi va lua cheile de la maşină. Am avut noroc că am avut două sarcini foarte uşoare, nu am avut greţuri. Şi la serviciu m-am comportat foarte normal, nu am avut concediu prenatal, şi m-am întors la muncă după ce l-am născut pe Petru, după trei săptămâni, pentru că meseria asta are nevoie de noi. Dar reuşeam să îmi împart timpul şi ca mamă, şi să alăptez şi să ajung la serviciu. Nu am suferit de depresie, pentru că am fost foarte fericită.

Femeile mă complimentează mereu pentru felul în care arăt. Cred că secretul este că sunt preocupată şi ocupată. Trebuie să îngrijeşti indiferent de buget, poţi să-ţi faci acasă o mască de exfoliere, cu mălai, cu diverse lucruri.

În privinţa dietelor, înfometarea nu este o soluţie, dar să mănânci mai puţin da, pentru că stomacul se obişnuite în două-trei luni să primească mai puţin. Am restricţii la alcool, doar în situaţii excepţionale, nu am pierdut nopţile, asta este un secret, mai ales că peste o lună fac 41 de ani," a spus Andreea Berecleanu, la Antena Stars.

Aflaţi mai multe detalii despre secretele Andreei Berecleanu urmărind materialul video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews