Bianca Drăguşanu şi-a făcut o nouă intervenţie estetică: "Mi-am ridicat vârful nasului!" Uite cum arată acum

 
+3 click pentru
galerie

Bianca Drăguşanu a simţit nevoia de o nouă schimbare, aşa că a mers din nou la medicul estetician. Vedeta a recunoscut şi-a făcut o nouă intervenţie estică, de data aceasta la faţă.

Invitată, astăzi, în platoul emisiunii "Star Matinal", de la Antena Stars, Bianca a mărturisit că nu a spus nimic până acum despre această intervenţie pentru că nu a fost întrebată.

"Da mi-am ridicat vârful nasului pentru că mi s-a părul că este prea lung. Nu am spus asta până acum pentru că nu m-a întrebat nimeni. Dacă nu am fost întrebată, nu am simţit nevoia să mă destăinui şi să zic. Eu am să îmi fac mereu lucruri despre care o să consider că mă avantajează.

M-am vopsit iar, pentru că nu-mi plăcea. Nu mă prindea nuanța aia. Am fost să-mi nuanțez părul. Eu câștig din felul în care arăt. Am foarte multe contracte de imagine. Referitor la ochi… Sunt ochii mei să ştiţi, nu sunt lentile de contact, nu am folosit niciodată. Nu am gene false la ora asta, deşi mai folosesc, ca şi extensiile. Nu mi-am scos coastele şi dacă vreţi o să fac o radiografie, ca să vă arăt că le am pe toate. La fund nu mi-am făcut nimic", a spus Bianca Drăguşanu, la Antena Stars.

Urmăriţi declaraţiile ei în materialul video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars

M.T.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews