Catinca Roman a luat la puricat vestimentaţia vedetelor: "Andra nu reuşeşte să-şi găsească stilul. Am văzut-o şi cu ţinute mai nereuşite"

 
+2 click pentru
galerie

Catinca Roman a fost invitată, astăzi, la emisiunea "Star Matinal", de la Antena Stars, unde comentat vestimentanţia mai multor vedete cunoscute din showbiz-ul românesc.

Mihaela Rădulescu, Bianca Drăguşanu, Andra, Monica Gabor, dar şi multe alte vedete au fost analizate de Catinca Roman, împreună cu prezentatorii emisiunii.

"Cred că pe Mihaela Rădulescu o prinde foarte bine stilul ei vestimenatar. Aş schimba la ea poate culoarea părului, mi se pare un pic închis, îmi plăcea mai mult cum îi stătea roşcată, cred că o definea şi se potrivea foarte bine cu personalitatea ei.

Bianca Drăguşanu cauta aşa un stil mai classy, de cucoană, dar nu prea îi reuşeşte, nu ştiu din ce motiv. Cred că exagerează foarte mult accesoriilor. Cred că i-ar sta mai bine cu lucruri foarte simple, dar apariţiile ei sunt spectaculoase.

Andra nu reuşeşte să-şi găsească stilul, am văzut-o în bine îmbrăcată în videoclipuri şi la evenimente, dar am văzut-o şi cu ţinute mai nereuşite. Ea nu alege haine care să-i pună în valoare silueta, ci mai degrabă haine care o maturizează foarte mult. Apelează la o vestimentaţie mult prea exravagantă,"
a spus Catinca Roman, la Antena Stars.

Aflaţi mai multe detalii urmărind materialul video de mai sus!

Foto: Captură Antena Stars, Facebook

M.T.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews