Ce a fost şi ce a ajuns Mihaela Rădulescu! Drumul divei din bucătăria apartamentului situat în Capitală, până la bucătăria din Monaco

 

Acum trăieşte într-un lux orbitor, însă pe vremea când era căsătorită cu Stefan Bănică Jr, Mihaela Rădulesci ducea un trai modest. Cei doi locuiau într-un apartament simplu din Capitală, iar atunci când nu era pe micile ecrane, "Diva de Monaco" era divă în bucătărie.

Ştefan Bănică s-a îndrăgostit de Mihaela Rădulescu, cu care s-a căsătorit în 1994 şi alături de care a stat cinci ani. În 1999 cei doi au divorţat, fiind speculat faptul că motivul divorţului ar fi fost infidelitatea lui Ştefan Bănică. Toate detaliile şi declaraţiile în video de mai jos.

 

 

Citeşte şi: Ce s-a întâmplat cu adevărat în noaptea în care s-au cunoscut. Cum a început relația dintre Mihaela Rădulescu și Felix.

Sursa foto: Instagram


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate