Thomas Nuit vorbește despre originile prăjiturii. Chef-ul vorbește despre ingredientele necesare, dar și despre metoda de preparare.
articolul continua dupa recomandari
"A venit un olandez în Franţa cu gogoşi un pic uscate şi atunci bucătarul care era la castel a început s-o îmbibeze, înainte era cu vin. O să vă arăt versiunea franţuzească." a declarat Thomas Nuit la "Star Matinal".
Ingrediente pentru savarină:
- 280 g faina
- 4 ouă
- 160 g unt
- 10 g zahăr
- 5 g sare
- 12 g drojdie
- 80 ml lapte
Toate aceste ingrediente trebuie puse în malaxor sau dacă nu, se poate şi la mână 30 de minute. Este foarte important să fie coca frământată foarte bine, pentru că acea gogoaşă de savarină e aerată, tocmai datorită frământării. Cum se prepară, pas cu pas, vezi în video de mai jos.
Sursa foto: captura Youtube
⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc