Cea mai mare boacănă pe care a făcut-o! Matteo a rămas marcat pe viaţă

 

Acum este celebru, dar în copilărie a făcut numai năzbâtii. Dar una i-a marcat cei mai frumoşi ani.

Dacă acum pare un băiat cuminte, Matteo a făcut multe boacăne la viaţa lui! Deşi cu greu şi-a amintit una dintre ele, acesta a povestit cum s-a curentat când era mic atât de tare încât "l-a durut şi sufletul".

"Am fost potrivit, aşa şi aşa. Am fost pedepsit pentru multe, nu le ţin minte că aşa m-a educat mama, să nu ţin minte lucrurile urâte, doar să prind mesajul, esenţa, de ce mi-am luat cearta. O boacănă am făcut-o în spatele blocului, era un felinar şi ce a mai rămas dintr-un gard... Eu am pus mâna pe bucata aia de stâlpişor şi felinar, nu credeam că mă voi curenta atât de tare. M-a durut şi sufletul atunci", a mărturisit Matteo.

Cât despre prima dragoste, Matteo nu se fereşte să povestească. În liceu a fost cucerit de o fată mai mică decât el pe care nu a apucat s-o cunoască niciodată.

"Prima oară m-am îndrăgostit de o fată care cred că era mai mică decât mine... Nici nu am reuşit să fac cunoştinţă cu ea vreodată. Atunci nu ştiam cum e să fii cucerit şi nici nu ştiam cum să cuceresc. Pur şi simplu nu am apucat să mă cunosc cu fata", a povestit nostalgic artistul.

A.C.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
SpyNews
Pentru a personaliza și îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru, AntenaStars utilizează fișiere de tip cookie. Prin continuarea navigării pe site sau prin apăsarea butonului “Am înțeles”, sunteți de acord cu stocarea cookie-urilor primare și terțe. Mai multe informații găsiți în secțiunea Politica de confidențialitate