Cea mai mare boacănă pe care a făcut-o! Matteo a rămas marcat pe viaţă

Acum este celebru, dar în copilărie a făcut numai năzbâtii. Dar una i-a marcat cei mai frumoşi ani.

Dacă acum pare un băiat cuminte, Matteo a făcut multe boacăne la viaţa lui! Deşi cu greu şi-a amintit una dintre ele, acesta a povestit cum s-a curentat când era mic atât de tare încât "l-a durut şi sufletul".

"Am fost potrivit, aşa şi aşa. Am fost pedepsit pentru multe, nu le ţin minte că aşa m-a educat mama, să nu ţin minte lucrurile urâte, doar să prind mesajul, esenţa, de ce mi-am luat cearta. O boacănă am făcut-o în spatele blocului, era un felinar şi ce a mai rămas dintr-un gard... Eu am pus mâna pe bucata aia de stâlpişor şi felinar, nu credeam că mă voi curenta atât de tare. M-a durut şi sufletul atunci", a mărturisit Matteo.

Cât despre prima dragoste, Matteo nu se fereşte să povestească. În liceu a fost cucerit de o fată mai mică decât el pe care nu a apucat s-o cunoască niciodată.

"Prima oară m-am îndrăgostit de o fată care cred că era mai mică decât mine... Nici nu am reuşit să fac cunoştinţă cu ea vreodată. Atunci nu ştiam cum e să fii cucerit şi nici nu ştiam cum să cuceresc. Pur şi simplu nu am apucat să mă cunosc cu fata", a povestit nostalgic artistul.

A.C.

Nu esti in fata televizorului? Nu-i nimic! Vezi toate emisiunile Antena Stars dar si Antena Stars LIVE pe AntenaPlay, aici

facebook whatsapp twitter pinterest
HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

SpyNews